"There is absolutely no substitute for the best. Good food cannot be made of inferior ingredients masked with high flavor. It is true thrift to use the best ingredients available and to waste nothing." - James Beard

Seoski turizam Rakić nalazi se u malom selu Čabraji u okolici Križevaca, daleko od svakodnevne vreve, u miru zelenila, koja čekaju svoje goste.
Imanje Rakić ispunjava očekivanja  mlađih i starijih i to kroz sva godišnja doba uz okruženje žitnim poljima te autentičan doživljaj sa svojim starinskim ugođajem i ponudom.

Imanje je uređeno u tradicionalnom stilu starih seljačkih domaćinstava gdje su u izgradnji koristili staru ciglu, a stari namještaj i različite predmete iz starine koji se nalaze u apartmanima, u vrlo udobnim sobama.

Danas, kada je tradicijski način života daleko od naše svakidašnjice, on je postao oaza našeg mira i odmora. Obitelj Rakić kroz očuvanje kulturnog i etnološkog nasljeđa i brojnih, raznolikih i šarenih manifestacija, na najbolji način nudi Vam uoznavanje i približavanje toj tradiciji.

Nasa prica